Atomo
 
Contacteer ons | Inhoudstafel | ZOEK zoek
Privacy


De persoonlijke gegevens die u ons meedeelt worden geregistreerd in de bestanden van Atomo bvba - Tervuursesteenweg 553 - 1982 Elewijt - België.
 
Zij worden beschermd door de Belgische wet van 08.12.92 op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer inzake de verwerking van persoonlijke gegevens, gewijzigd bij wet van 11.12.98 ter omzetting van richtlijn 95/46/Cc van 24.10.95 van het Europese Parlement en van de Raad in verband met de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot de verwerking van persoonlijke gegevens en het vrije verkeer van gegevens.
 
Atomo bvba deelt deze gegevens niet met derden en verkoopt ze niet aan derden of partners. Deze gegevens worden enkel gebruikt om u beter te dienen en u eventueel commerciële informatie uitsluitend over Atomo of overheidsinformatie te bezorgen. Wenst u deze info niet meer te ontvangen, laat het ons weten per e-mail naar infoweb@atomo.be of per brief. Vergeet niet uw gegevens te vermelden (naam, voornaam, adres). U hebt het recht tot toegang en rechtzetting.
  

Design by Absurd & Madam | Powered by Nettools